Ste v dvomih o naši vadbi? Preberite si nekaj resničnih izkušenj, mnenj in napredkov naših članov. Izbrali smo jih le nekaj.

Tanja: Za vadbo sem slišala preko sodelavca. S skupinsko vadbo sem zelo zadovoljna, saj je zelo strokovna. Izgubila sem nekaj kilogramov, predvsem pa zmanjšala bolečine v hrbtenici.”

Darja: Za vadbo sem izvedela prejo prijateljice. Na začetku sem dvomila, saj sem imela težave s hrbtenico in ramo. Po rednem obiskovanju vadb se je moje stanje občutno izboljšalo. Poleg tega, da sem izgubila nekaj kilogramov, imam več energije, manj težav s hrbtenico in skoraj nič več bolečin v ramenu. Priporočam vsem vadbo.

Katja: Na vadbi mi je najbolj všeč raznolikost. Vsaka vadba se razlikuje od druge, zato mi ni nikoli dolgčas. Po vadbi sem kot prerojena. Moje zdravstveno stanje se je zelo izboljšalo, zato sem ekipi zelo hvaležna.

Damir: Odločil sem se za osebno trenerstvo pri Blažu, saj ga poznam iz srednje šole. Ker
so se mi nabrale odvečne maščobe, sem se odločil, da poiščem strokovno pomoč. V 3 mescih sva dosegla lep rezultat, saj sem izgubil 8-9 kilogramov in preoblikoval svoje telo. Moj napredek lahko vidite na fotografiji. Izboljšal sem svoje stanje, prehranjevalne navade in se veliko naučil o pravilni prehrani ter vadbi.

Matjaž: Oseba se nam je pridružila na vadbi, ker je imela bolečine v hrbtenici, nogi in odvečno telesno težo. Na začetku smo premišljevali, kako bi delali s to stranko, saj je imela veliko problemov. Po dveh mesecih vadbe smo popolnoma odpravili bolečine v hrbtenici in nogi. Na ta dosežek (napredek) smo še posebej ponosni.

Natalija: Od septembra obiskujem individualne vadbe. Za njih sem izvedela preko spleta. Ker sem želela spremeniti svoj način življenja na boljše, in je njihov koncept vadb predstavljal ravno to, sem se za njih odločila. Vadbe so strokovno vodene, vaditelji pa strokovno podkovani, kar je v današnjem času pri tolikih ponudnikih redkost. Predvsem pa izstopata stalna motivacija, podpora in pozitiven duh vaditeljev. Na vadbah se počutim odlično, saj je z njihovo pomočjo, pot do želenega cilja dosti lažja.

Izbrali smo le nekaj resničnih izpovedi naših strank. V primeru, da ste dvomi, vam lahko prestavimo tudi poglede ostalih ljudi na vadbo.

Share this Page