Ponudba

MOČ GIBANJA

Primerna prehrana in
telesna vadba

Bistvena sestavna dela Moč gibanja sta primerna vadba in prehrana. Vadba se izvaja v obliki različnih skupinskih treningov za rekreativce, treningov v majhnih zaprtih skupinah, semiprivat in osebnih treningov. Glede na želje in cilje pa ste deležni tudi svetovanja in izobraževanja glede prilagoditev prehranskih in drugih navad.

Skupinska vadba za preoblikovanje telesa

Skupinska vadba za zdravje

Vadba za zdravje (osnovna) je namenjena vsem, ki želijo svoj čas začiniti s strokovno vodenim rekreativnim programom, usmerjenim v izboljšanje splošne telesne pripravljenosti. Program funkcionalne vadbe sestavljajo predvsem krepilne vaje za izboljšanje splošne moči, pri katerih si pomagamo z različnimi vadbenimi pripomočki (TRX trakovi, elastike, uteži, …). Ker pa je to rekreativna vadba in ne vrhunski trening, veliko težo pripisujemo tudi družabnemu vidiku, smehu in zabavi ob gibanju. Ti treningi v različnih razmerjih izboljšujejo gibljivost, moč, hitrost, vzdržljivost, koordinacijo in ravnotežje. Kljub večji skupini trener vsakemu vadečemu prilagodi zahtevnost vaj in pomaga določiti optimalno intenzivnost, ekipno vzdušje in delo pa poskrbita za dodatno motivacijo.

Vadba v mali zaprti skupini

Treningi v majhnih zaprtih skupinah so namenjeni vsem, ki imajo specifične cilje in hkrati želijo tudi skupinsko vzdušje in stroškovno učinkovitost. V posamezni skupini je maksimalno 10 vadečih, treningi pa so prilagojeni specifičnemu cilju skupine (npr. hujšanje, pridobivanje mišične mase).
Rekreativna vadba v skupini
Semi private trening

Semi private treningi

Semiprivat trening je trening, ki je prilagojen potrebam posameznika. Vsak vadeči dobi program, ki ustreza njegovim željam, ciljem in potrebam, izvaja pa se v majhni skupini (2 – 4 člani) po predvidenem urniku. Ta vadba je kombinacija povsem individualnega pristopa s prednostmi skupinske vadbe, zato izkoriščamo posebnost takega načina dela za dobro medsebojno poznavanje vadečih in trenerja. Z dobrim medsebojnim poznavanjem tako osebni trener načrtuje primerne osebne programe ter istočasno prilagaja način vodenja glede na dinamiko posamezne skupine in tako skrbi tudi za nič manj pomemben družaben aspekt tovrstnega trenerstva. Semiprivat trening poskrbi za dodatno motivacijo ter stroškovno učinkovitost osebnega treninga za vse vadeče. Ker nas ima večina na voljo le omejeno količino časa in denarja, ju želimo porabiti tam, kjer se počutimo udobno in spoštovano ter seveda tako, da se nam vloženo (trud, čas in denar) povrne v obliki želenih rezultatov.

Individualna vadba (Ena na ena oz. vadba v paru)

Individualna vadba je namenjena vsem, ki iz kakršnegakoli razloga ne želite vaditi v skupini ali se ne morete udeleževati rednih članskih vadb, bi pa vseeno radi doživeli vodeno in sistematično vadbo. Ali pa preprosto želite, da inštruktor prilagodi vadbo samo vam. Individualna vadba vam omogoča tudi večjo fleksibilnost terminov, izvaja se lahko v naših ali v vaših prostorih. Prednost osebnega trenerstva je, da se trener posveti le vam in vašim težavam in poskrbi, da je napredek maksimalen.
Individualna vadba ena na ena

Prijava na brezplačno uvodno vadbo

Pridite in se prepričajte sami, saj je prva vadba pri nas brezplačna.