Za športnike

Postani hitrejši, močnejši, eksplozivnejši in bolj fit športnik!

Poleg dela z rekreativci je delo s športniki tudi del našega področja delovanja. Tu ne govorimo več o vadbi temveč že individualno načrtovanem treningu.

Vloga naše ekipe kineziologov in kondicijskih trenerjev pri trenažnem procesu športnika je dopolnilna. To pomeni, da poskrbimo za dodatno kondicijsko pripravopreventivni trening za zmanjševanje možnosti pojava poškodb in v primeru že pojavljenih poškodb za načrtovanje in vodenje treninga v zadnjih fazah rehabilitacije po poškodbi.

Center Moč gibanja je zgrajen z namenom celostnega razvoja športnika, zato na enem mestu ponujamo vse kar športnik potrebuje, da uresniči ves svoj potencial in si pridobi prednost pred konkurenco!

Kaj ponujamo?

Super športnik

Individualiziran trening namenjen športnikom, ki si želijo biti boljši, močejši in odpornejši na napore treningov in tekem. Program upošteva športnikove trenutne sposobnosti in specifične značilnosti športne panoge. Z rednim treningom se rezultati poznajo na tekmah, zniža se tveganje za poškodbe in jasno viden je napredek!

Rehabilitacija

Rehabilitacija temelji na individualnem pristopu pri določanju in izvedbi programa na podlagi športnikovega trenutnega stanja in izbranega športa v katerem tekmuje. Cilj je popolna rehabilitacija in povratek k športu na še višjem nivoju kot pred poškodbo. Namenjeno tudi splošni populaciji, posameznikom ki so prestali operativni poseg in/ali imajo težave z bolečinami!

Vadba rekreativcev

Trening, namenjen vsem, ki želijo boljšo, varnejšo in učinkovitejšo zmogljivost ter počutje v v vsakdanjem življenju in/ali pri rekreativnem ukvarjanju s športno dejavnostjo. Namenjen splošni populaciji in rekreativnim športnikom, ki si želijo trenirati na varen in učinkovit način. Redni trening zagotavlja optimalen napredek v najkrajšem možnem času. Možnost popolnoma individualne vadbe ali vadbe v manjši skupini (do 4).

Še vedno nisi prepričan o našem programu?

Izpolni spodnji kontaktni obrazec in si zagotovi prvi termin srečanja brezplačno.

Prijava na termin

Prijava na brezplačno uvodno vadbo

Pridite in se prepričajte sami, saj je prva vadba pri nas brezplačna.